V kolikor boste nastanjeni v naših apartmajih boste zelo verjetno naleteli na katero od prikazanih spominkov, ki nam krasijo stene.

Kriva je naša najstarejša družinska umetnica Jelka, ki izdeluje slike iz morskih naplavin na nivoju. V kolikor vam je kakšna slika všeč ne oklevajte in jo čimprej naročite, vse slike so unikatno delo.

Morski motiv 20x20

Slike so okvirne velikosti cca 20 cm x 20 cm, nekatere imajo ozadje ali okvir, spet druge so prosto stoječe.oz 

Cena na kos je 20 EUR.

 

Jadrnice 20x30

Slike so okvirne velikosti cca 20 cm x 30 cm, različni motivi, z okvirjem ali brez.

Cena na kos je 35 EUR.

 

Ribe 30x40

Slike so ne točne velikosti nekje 30 cm x 40 cm-možna odstopanja od izdelka do izdelka, različni motivi, z okvirjem ali brez.

Cena na izdelek je 30 EUR oz. cene po dogovoru.

 

Barke in ostalo

Slike so ne točne velikosti tudi do 60 cm dolžine, možna odstopanja od izdelka do izdelka, različni motivi.

Cena na izdelek je 30 EUR oz. cene po dogovoru.

Z vami že 50 let

Naša družina ima z oddajo apartmajev že več kot 50 let izkušenj, zato bomo vaši gostitelji z dolgoletno tradicijo.

Vse je začelo, ko je naša stara mama začela gostiti prve goste v letu 1964. To so bile družine iz Avstrije in takrat še Čehoslovaške!

In da, res je bilo dobesedno kot se marsikje navaja še danes: Zimmer frei. Kar je pomenilo, da je v poletnem času določeno sobo v hiši, namenila oddaji gostom. Nekako samoumevno je bilo, da so si takrat delili kopalnico. Pa tudi kakšnega zajtrka za goste, stari mami ni bilo prav nič težko pripraviti.

Unikatni izdelki v naših apartmajih

Goste naših apartmajev v Izoli obveščamo, da so na stenah apartmajev izobešeni unikatni umetniški izdelki iz morskih naplavin. Izdelke je možno tudi kupiti, različni izdelki se nahajajo v različnih apartmajih, galerija izdelkov je dostopna na podstrani: apartma-izola.si/sl/dodatna-ponudba/spominki

Najem apartmaja v Izoli

Apartmaje v Izoli oddamo, lahko le za kratek oddih ali pa za kvaliteten tedenski popust. Naši apartmaji v Izoli so v celoti prenovljeni in namenjeni kvalitetnemu preživljanju vaših počitnic. Proste termine lahko takoj preverite s klikom na želeni apartma. Vsak naš apartma ima objavljen in ažuriran koledar z označenimi zasedeni dnevi. Za več informacij smo vedno na voljo na objavljenem mailu ali telefonu. Rezervirajte svoj termin pred začetkom sezone, akontacijo v višini 30% vam v primeru višje sile v celoti povrnemo.