Koledar zasedenosti apartmaja Riba:

Apartma Riba (2 osebi)

------------------------

Koledar zasedenosti apartmaja Galeb:

Apartma Galeb (3 osebe)

------------------------

Koledar zasedenosti apartmaja Kondor:

Apartma Kondor (4 osebe)

------------------------

Koledar zasedenosti apartmaja Trinkova:

Apartma Trinkova (5 oseb)

------------------------

Koledar zasedenosti apartmaja Jagoda:

Apartma Jagoda(4 osebe)

------------------------

Koledar zasedenosti apartmaja Prešern:

Apartma Prešern (4 osebe)

------------------------ Rezervirate svoj termin enostavno, pošljite nam pošto na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vlakec trenutno vozi ob sobotah in nedeljah, od 24. junija dalje vozi vsak dan
Celotna vožnja traja 1 uro. Cena vozovnice je 6,00 € za odrasle in 4,00 € za otroke.

Ladja Zlatoperka začne med obalnimi mesti voziti 25. junija. Vozi 2x dnevno, razen ob ponedeljkih. Vožnja stane med 2,00 € in 5,00 €; odvisno od relacije.

V imenu Zavoda Otok vabimo vas in vaše goste na ogled mnogih filmskih projekcij – tudi v kino pod zvezdami! Poleg ostalih lokacij, vas bosta na filmske večere sprejela tudi Letni kino Manzioli in Letni kino Arrigoni.

Urnik dogodkov in seznam filmov pa najdete na tej povezavi: https://kinootok.org/urnik-dogodkov/

V soboto, 8. junija, bo ponovno čas za gastronomsko druženje na Pomolu okusov. Bogati ponudbi istrske hrane in pijače se tokrat pridruži tudi gostujoča stojnica iz Žiri s tradicionalnimi idrijskimi žlikrofi in mikropivovarjem iz Cerknega.

Ura: 11.00 - 22.00
Ponudba: 20 stojnic s hrano in pijačo
Glasba: Duo PianoSax

Že od lani smo v Izoli ponosni na Regino. Naj vas ime ne zavede: to ni prijazna gospa, ki jo boste srečali na obisku našega mesta, pač pa ime najboljše pice v Sloveniji! Ustvarila sta jo Igor Volk in Matjaž Antolovič iz picerije Casa della Pizza. Kakšni so bili začetki te prijetne italijanske picerije in kam jo vodi pot v prihodnje, pa izveste v pogovoru z lastnikom, Matjažem Antolovičem na povezavi: --->https://www.visitizola.com/dozivetja/v-izoli-je-doma-najboljsa-pica-v-sloveniji ali pa še boljše, kar rezervirajte svojo mizo zdaj: https://www.casadellapizza.si

Neštevamo nekaj dogodkov:

?. - ??. ?. Slovenski teden nakita
?7. ?. Nori sushi v DeGrassiju
??. ?. Mednarodna regata Marinada 24
??. ?. koncert Kokosy in Kavč
??. ?. Glasbeni večer z Martino Žerjal in roseji Vinakoper
??. ?. koncert Orlek ob 35. letnici delovanja
??. ?. koncert Dan mladosti
??. ?. koncert 3 BIG BAND orchestra
??. ?. koncert Romana Krajnčan in Alfi Nipič
??. ?. ?? ?. ?. 20. obletnica Praznika oljk, vina in rib

Vlakec vozi ob sobotah in nedeljah, prva vožnja se prične ob 9:00 na postajališču pred Turistično informacijskim centrom (Sončno nabrežje). Od tod se odpelje proti Hotelu Delfin in pot nadaljuje do Simonovega zaliva, kjer se nahaja priljubljena izolska plaža. Povzpne se do Belvederja in nato po Morovi in Dantejevi ulici ter Cankarjevem drevoredu pripelje do parkirišča pri Merkurju, ki je idealno izhodišče za sprehod po obalni cesti. Ena izmed postaj je tudi pri avtokampu Jadranka. Ko se vrača proti staremu mestnemu jedru, se ustavi pri parkirišu Ladjelelnica, preden krog sklene, pa postane še v bližini plaže pri Svetilniku. Zadnja vožnja je ob 17h.

Celotna vožnja traja 1 uro.

Cena vozovnice je 6,00 € za odrasle in 4,00 € za otroke.

Vozni red -->klik<--

Cenjeni gosti, obveščamo vas, da smo odprli rezervacije za poletno sezono 2024. Rezervirajte svoj apartma še po lanskih cenah in si zagotovite dober apartma na slovenski obali, v najlepšem kraju na svetu, v Izoli.

Postopek je enostaven izberite želeni apartma, preverite zasedenost v koledarju, le-ti so objavljeni in ažurirani kolikor se le da ter nam pošljite povpraševanje.

 

Apartmaja v Izoli vam izven sezone ne moremo oddati, vseeno pa vas vabimo na zanimive dogodke:

Ustvarjalni festival: Zimske počitnice malo drugače - 19-25/02

 • Ponedeljek, 19. 2. 2024 ob 10.00
  DRUŽINSKA USTVARJALNICA s pravljičarko Tino
 • Torek, 20. 2. 2024 ob 10.00
  Film za otroke
  DVOJNE POČITNICE
 • Sreda, 21. 2. 2024 ob 10.00
  Predstava in delavnica za otroke
  KAMIŠIBAJ IN DELAVNICA, Aljoša Križ
 • Četrtek, 22. 2. 2024 ob 10.00
  Gledališka predstava (za otroke iz vrtca)
  MEDVEDJA SIMFONIJA
  Gledališče Ku-Kuc
 • Petek, 23. 2. 2024 ob 10.00
  DRUŽINSKA USTVARJALNICA s pravljičarko Tino
 • Sobota, 24. 2. 2024 ob 10.00
  Gledališka predstava za otroke
  PRIJATELJSTVO
  Dramska skupina Vrtca “Mavrica” Izola

Velika nagrada Slovenske Istre - 17/03

Organizator kolesarske dirke za za Veliko nagrado Slovenske Istre, powered by I feel Slovenia, je Kolesarska zveza Slovenije. Spada v sklop tekmovanj mednarodne kolesarske zveze UCI in je registrirana pod kategorijo 1.2.

Koncert: Rudi Bučar Trio - 22/03

Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino, bo 22 marca 2024 ob 20. uri nastopil v Izolskem kulturnem domu.

Preberi več

Trenutna last minute ponudba (15/09/2023) apartmajev:

 • apartma Kondor od 15. – 22. september 2023, paket 5x nočitev s 25% po last minute ceni 357 EUR.

Rezervirajte direktno pri sobodajalcih, bo vedno ceneje.

V Izoli bo posebej živahno zadnji decembrski vikend, ko bo otroke 30. decembra na Silvetrovanju za otroke obiskal Dedek Mraz, sledila pa bo zabava z Dejanom Dogaja.
Odštevanje do novega leta na prizorišču ob morju vas bo vrnilo v čas disko krogel in zlatega obdobja disco glasbe. Nastopila bo zasedba ABBAMia, plesna glasba pa se bo nadaljevala s skupino Roxie.
Novoletno dogajanje bo sklenjeno 1. januarja z zasedbo Elvis Presley tribute.

V soboto se ponovno družimo na Pomolu okusov! Pričnemo ob 11. uri in se družimo vse do 22. ure. Za kosilo in večerjo vam tako ni treba skrbeti, saj vas na Pomolu okusov čaka bogata ponuba ponudba ribjih in mesnih jedi v spremljavi lokalnih vin. Del "pomolske" ponudbe bo tokrat prvič tudi stojnica z vegetarijansko in vegansko kuhinjo.

Sardela pa bo v gostilnah in restavracijah kraljevala dva tedna, poleg enkratnega dogodka Pomol okusov, pa bodo med 15. septembrom in 1. oktobrom v Izoli še Dnevi kraljice sardele. Teh se lahko udeležite, če obiščete eno izmed 16 izolskih gostiln ali restavracij, ki sodelujejo v tokratnih kulinaričnih dnevih.

V času med 03. in 19. novembrom Dnevi Bakalaja. Izberite eno izmed izolskih gostilnic ali restavracij in se prepustite prepletu nevsakdanjih okusov in kombinacij. Če pa ste pristaš tradicionalnega, pa pograbite košček dišečega kruha in si bakala privoščite na običajen način.

Sodelujoči ponudniki: Fast Food Veni • Gostilna Bujol • Gostilna Doro • Gostilna Korte • Gostilna Manjada • Gostilna Ribič • Gostilna Sidro • Restavracija Kamin • Restavracija Marina • Restavracija Parangal • Gostilna Perla

Prizadetim v poplavah lahko najbolj pomagate z vašimi rokami in prostovoljstvom. Če to ni mogoče pa iz domačega fotelja s skupnim nakazilom 30 EUR na spodnje naslove:

 • Rdeči križ:
 • nakazilo na TRR: Rdeči križ Slovenije, Mirje 19, 1000 Ljubljana, SI56 0310 0123 4567 891 — sklic: 00 96875, namen: Ujma 2023, koda namena: CHAR, znesek 10 EUR
 • Zveza prijateljev mladine:
 • nakazilo na TRR: Zveza prijateljev mladine Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljan, SI56 6100 0000 3512 232 — sklic: SI00 245021, namen: neurje, koda: CHAR, znesek 10 EUR
 • Slovenska filantropija:
 • nakazilo na TRR: Slovenska filantropija, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana, SI56 0201 4025 8581 012 — sklic: SI00 202308, namen: PROSTOVOLJSKA POMOČ PRIZADETIM V POPLAVAH, koda namena: CHAR, znesek 10 EUR

Obveščamo vas, da najem trenutno ni možen, namreč izven poletne sezone ne oddajamo naših apartmajev.

Rezervacije za poletno sezono 2024 bodo odprte v sredini meseca marca 2024, vseeno pa nam lahko pošljete informativno povpraševanje in potrudili se bomo, da bo termin v želenem apartmaju rezerviran za vas.

Novice z Izole

Najem apartmaja v Izoli

Apartmaje v Izoli oddamo, lahko le za kratek oddih ali pa za kvaliteten tedenski popust. Naši apartmaji v Izoli so v celoti prenovljeni in namenjeni kvalitetnemu preživljanju vaših počitnic. Proste termine lahko takoj preverite s klikom na želeni apartma. Vsak naš apartma ima objavljen in ažuriran koledar z označenimi zasedeni dnevi. Za več informacij smo vedno na voljo na objavljenem mailu ali telefonu. Rezervirajte svoj termin pred začetkom sezone, akontacijo v višini 30% vam v primeru višje sile v celoti povrnemo.