Vsako mesto hrani kakšno še neodkrito skrivnost. Vsi jih imamo radi. V Izoli, mestu, ki slovi po dobrih ribah, vinu in prijaznih domačinih, je globoko zakopana ena, že nekoliko pozabljena, ki jo boste skušali odkriti tudi vi. Na popotovanje vas bo povsem digitalno odpeljal skrivni spremljevalec, izolski vodič in nevidni prijatelj. 

A pustolovska pot do razkritja pozabljene izolske skrivnosti ne bo enostavna. Najprej se boste morali prebiti skozi različne izzive – uganke, premetanke, rebuse, preizkusili boste svoje pogajalske spretnosti pa tudi fotogeničnost. Prek vsakega izziva boste odkrivali delček izolske skrivnosti in zgodb, ki jih pripoveduje mestno jedro. Do konca popotovanja se boste prebili samo tisti najbolj vztrajni in radovedni.

-->smo vzbudili zanimanje, klik za več info <--

Novice z Izole

  • Po Izoli vozi turistični vlakec

    Vlakec vozi ob sobotah in nedeljah, prva vožnja se prične ob 9:00 na postajališču pred Turistično informacijskim centrom (Sončno nabrežje). Od tod...

  • Rezervacije za poletno sezono 2024

    Cenjeni gosti, obveščamo vas, da smo odprli rezervacije za poletno sezono 2024. Rezervirajte svoj apartma še po lanskih cenah in si zagotovite dober...

Najem apartmaja v Izoli


Apartmaje v Izoli oddamo, lahko le za kratek oddih ali pa za kvaliteten tedenski popust.
Naši apartmaji v Izoli so v celoti prenovljeni in namenjeni kvalitetnemu preživljanju vaših počitnic. Proste termine lahko takoj preverite s klikom na želeni apartma.
Vsak naš apartma ima objavljen in ažuriran koledar z označenimi zasedeni dnevi.
Bivanje lahko poračunate z vašimi turističnimi boni tudi v letu 2021. Za več informacij smo vedno na voljo na objavljenem mailu ali telefonu.
Rezervirajte svoj termin pred začetkom sezone, akontacijo v višini 30% vam v primeru višje sile v celoti povrnemo.