Rezervacije so odprte
Cenjeni gosti in ljubitelji morja, obveščamo vas, da odpiramo koledarje za rezervacije naših apartmajev v poletni sezoni 2023. Termini se že polnejo zato rezervirajte prej, da bo dopust brez skrbi!
Cenjeni gosti in ljubitelji morja, obveščamo vas, da odpiramo koledarje za rezervacije naših apartmajev v poletni sezoni 2023. Termini se že polnejo zato rezervirajte prej, da bo dopust brez skrbi!
Obvestili so nas, da bo tudi v letošnjem letu možno s katamaranom potovati iz Pirana v Benetke. V Istro se vrača katamaran SAN PAWL in z izleti v Benetke začnejo že 29.04.2022.
Predsezonsko prodajo začenjajo z 20% popustom na zgodnje rezervacije, katere lahko tudi vi izkoristite pri prijavi potnikov. Več na spletni strani Benetke.com, kjer bodo objavljali vse morebitne akcije in popuste.
Februarski dogodki v Izoli med drugimi tudi:
Ledeni otok vabi tudi v prvem mesecu novega leta, ko bo ob koncih tedna park Pietro Coppo gostil glasbene izvajalce s pričetkom ob 19. uri in nedeljske otroške predstave ob 17. uri.
Vir: https://www.visitizola.com/dozivetja/zima-na-ledenem-otoku
Vsem gostom, tako rednim kot tistim, ki še prihajate v Izolo, želimo eno sočno, okusno in ravno prav začinjeno novo leto.
Naj bo morje ravno prav hladno in kristalno čisto, naj se ponovno oglasijo delfini, pa jate brancinov in kakšen kit!
Vse dobro,
familija Leban
Tretja kulinarična akcija tega leta - Dnevi kraljice sardele, v izolskih gostilnah in restavracijah poteka še do 25. septembra.
Preverite, kateri izolski ponudniki gostinskih storitev sodelujejo in predvsem, katere okusne jedi iz sardel ponujajo. Klasične na žaru ali pohane, sardelin namaz za piknit' ali morda izolski sendvič?
Vir: https://www.visitizola.com/dozivetja/dnevi-kraljice-sardele
Izola je nedvomno tudi kulinarična destinacija, kar potrjujejo tudi Michelinova priporočila, ki se, poleg zvezdic, podeljujejo že tretje leto.
Izdaja Michelinovega vodnika Slovenije, ki združuje kar 58 restavracij, državi utrjuje mesto na gastronomskem zemljevidu. Dve zvezdici je ponovno ohranila Hiša Franko kuharske mojstrice Ane Roš, medtem ko je eno zvezdico prejelo devet restavracij. Nagrado visoke kulinarike ovrednotene z eno zvezdico si je letos zaslužila tudi prva restavracija v Slovenski Istri, in sicer restavracija COB chefa Filipa Matjaža.
Iz osrčja Izole pa Michelinovi inšpektorji usmerjajo na slikovito izolsko podeželje, kjer v idiličnem ambientu Hiše Torkla s prelepim pogledom na vas Korte razvaja chef Sebastjan Kovačič. Peka na žaru je doživetje predvsem za vse mesne gurmanske navdušence, vsekakor pa ob obisku restavracije na svoj račun pridejo tudi ljubitelji ostalih okusov.